Vi savner festlige sociale events

vi savner fester

Landet er endelig genåbnet pr. 1. februar 2022 uden restriktioner, for første gang siden marts 2020. Nu skal vi endelig ud og nyde nogle fester, være sammen med venner og familie.

Vi savner nok alle sammen at feste med vores trofaste fest-makker eller fest-makkerinde. Vi skal ud og skubbe til taget og få bassarmen op i gear igen.

Mange siger at vi i 2022 kommer til at fest som aldrig før!

Udnyt chancen for at holde fest

Uanset om du skal holde fødselsdag, starte på ny skoleårgang, eller bare føler for en fest – så udnyt muligheden – hold en fest og være sammen med alle venner eller familie.

Gør festen til en temafest, giv festen noget mere stemning og gør det hele lidt sjovere, fest som aldrig før.
Søger du inspiration til et godt tema, kan du få idéer til temafester.

Både generelt, men også særligt lige nu, både pga. foråret, men også pga. genåbningen er der ekstra mange der vælger rave tema til deres fester rundt omkring i landet, hvor der særligt UV Maling er et kæmpe hit.

For at holde festen billig, kan I med fordel leje festudstyr, frem for at tage ud og købe udstyr eller booke et mobildiskotek.

Tid til at konkurrere med vennerne

Nu hvor restriktionerne er væk, er det igen nemmere at konkurrere mod sine venner igen. 
Hvem har drukket ølbong siden 2019? Det kan ikke være mange – men det er helt sikkert noget de fleste har savnet. Find ølbongen frem og dyst mod vennerne, det er en sikker vinder til enhver fest og virkelig en partystarter.

Andre konkurrencer og sjove aktiviteter til festerne kan også være Beer Pong og andre drukspil.

Når vi nærmere os sommeren kan det også være konkurrence drukspil som øl stafet eller kongespil og meget andet.

Det sociale har været savnet

Mange fester blive i øjeblikket arrangeret alene på den baggrund at man har savnet det sociale og det er virkelig også en god årsag til at holde fest nu. Det er længe siden og vi bliver sindssyge af at være alene – så vi trænger til fest.

Alt tyder på at vi får lov til at holde mange fester i 2022 og fremover og at der er kommet styr på situationen, men der vil nok altid være en risiko for at festerne bliver forhindret igen – det håber vi aldrig sker, for vi elsker fester – så nyd det, hold nogle fester nu og gør det til nogle uforglemmelige fester.