Værktøjer til at styke din tilgang til betting

tennis 4532445 1280

Betting er en branche hvor den gennemsnitlige dansker taber omkring 2.000 DKK om året på sport betting. Disse tal vil mange der har spillet på sport kende til. Mange der spiller tager ikke deres spil seriøst, der bliver spillet flere kampe på samme kupon. Det der sker når man samler flere kampe og udfald på samme kupon så mindsker man sandsynligheden for at skabe et overskud.

Betting firmaerne tjener styrtende med penge på folk der spiller for sjov, deres største markeder er blandt andet de store ligaer i fodbold, Premier League, La Liga, Bundesliga og Ligue 1. Derudover er markeder som NBA, NFL, MLB og NHL ved at blive endnu større end de nogensinde har været, da betting er ved at lovligt i mange af staterne i USA. Derfor skal du sørge for at der er værdi i dine spil.
Det er her at værktøjer som de færreste bruger kommer ind i spillet, de spil værktøjer jeg vil fortælle dig om er surebet beregner, betvalue beregner og vigtigheden af at føre et regnskab på alle dine spil.

Værktøjer pro betters bruger

Surebet beregner – Det sker af og til at 2 bookmakere er uenige om et spil, det er her man skal være smart og hurtigt, da man tjener penge uanset hvad. Et surebet er et spil hvor du spiller på begge udfald, det kunne være over 188,5 point i en basket kamp, som hos en bookmaker giver 2,10 og under 188,5 point giver 2,20 ved en anden bookmaker, så kan du bruge denne surebet beregner til at udregne din sum du skal spille på begge udbydere for at sikre dit overskud. I dette tilfælde vil du lave en procentsats på 6,93%.

Betvalue beregner – Betvalue er meget brugt hvis du kigger rundt på større betting-sider, det er betyder kort sagt at man giver en chancevurdering af et spil. Betbetter’s betvalue beregner hjælper dig på den måde at den fortæller dig om du ”teoretisk” laver overskud på dine spil. Med en beregner vil det over være muligt for dig at lave et unitssystem for dine spil, altså hvor meget af din bankroll du skal spille på dine spil.

Hvad kan det give dig at føre regnskab?

Regnskab – At føre regnskab af dine spil giver dig et overblik. Et overblik over ens spil kan give en et indblik i hvilke spil man vinder på, om man vinder flest penge på sine over/under spil, handicap spil, målscore eller noget helt fjerde. Regnskab skabelonen fortæller dig også hvilken turnering eller hvilke sport du vinder eller taber dine penge på, om det er NBA, fodbold, håndbold, volley eller noget femte hvor man tjener sine penge, så vil man med dette overblik vide hvor man skal ligge sin tid, da det er der man tjener sine penge.