Tjen nemme penge på KryptoIndeholder reflinks 

Kryptovaluta

Tilbage i 2017 var det meget populært at handle investere i Bitcoin – det var en trend der nærmest gik viralt på verdensplan. Det medførte at Bitcoin steg til vejrs på kort tid og peakede med en værdi på 135.303,43 DKK for pr. bitcoin. 

Siden da, er der kommet alverdens andre typer af kryptovaluta, som både er få og mange penge værd. Ifølge Coinmarketcap.com er der i dag over 2300 forskellige typer af kryptovaluta.

Nogen af disse kryptovaluta, har nærmest ingen værdi, mens andre er rigtig mange penge værd. Bitcoin er her i slutningen af 2019, stadig over 50.000 DKK værd pr. stk.
Men faktisk er noget der hedder ’42-coin’ mere værd end Bitcoin, nemlig med en pris pr. stk. over 139.000 DKK.

Kan jeg få gratis krypto?

Nogen af de små og nye kryptovalutaer, kan optjenes ganske gratis ved at tage nogle quizzer og svare rigtigt på nogle hurtige og simple spørgsmål.

Fordelen ved, at optjene disse krypto valutaer er, at de nærmest kun kan stige i værdi, og med tiden vil de blive mere og mere værd og du kan derfor på få minutter optjene rigtig mange coins af forskellige kryptovalutaer, som over tid kan vækste i værdi og hvis du er tålmodig nok, kan du senere tjene mange penge på disse.

Hvordan kommer jeg igang med disse krypto?

Hvis du vil hurtigt og nemt i gang, kan det anbefales af gøre brug af Coinbase.com, som er en digital platform til veksling af krypto valuta og er en platform der de seneste år er blevet ekstremt populær, samtidig med at krypto valuta er vokset så enormt som det er.

Coinbase, kan du optjene gratis krypto, ved at besvare nogle enkelte spørgsmål, som du nemt kan svare på, ved at se deres korte videoer.
På denne måde, bliver du og hurtigt klogere på, hvad kryptovaluta er, og hvordan de forskellige typer virker, hvad de bruges til.

Her er nogle links til de forskellige quizzer:

Ingen risiko for at tabe penge

Når du optjener kryptovaluta på denne måde, er der ingen risiko for at tabe penge – du behøver ikke investere penge selv, du optjener ganske simpelt værdi ved at svare rigtigt på de simple spørgsmål der er ved quizzerne. 

Tror du ikke, at de ovennævnte typer kommer til at stige, kan du nemt konvertere dem til andre typer af kryptovaluta på ingen tid, direkte på coinbase.
Når du engang ønsker at sælge, kan du nemt udbetale pengene via. f.eks. PayPal.

Bemærk dog, at du skal være over 18 år for at oprette en konto og handle med kryptovaluta, og der er krav om, at du verificere hvem du er, blandt andet CPR-nr. med mere.

Tør du tage chancen?

Er du typen der tør tage chancer? Så kan du også via Coinbase investere i forskellige kryptovalutaer, som du tror på kommer til at stige. Se på graferne og følg mavefornemmelse. Tror du at en eller flere kommer til at stige inden for 1 uge, 1 måned, 1 år eller måske over de næste 5 år, eller lign.? Så invester hvad du tør risikere på disse krypto valuta.

Er der andre metoder at optjene gratis penge?

Ja, der er faktisk mange måder at optjene gratis penge, her gratis kryptovaluta, som med tiden, forhåbentlig, vil stige til højere værdier.

Idle-Empire kan du blandt andet se videoer med gaming, musik, mad og meget mere, og optjene gratis coins, som du kan veksle til kryptovaluta på coinbase.

Derudover kan du også deltage i brugerundersøgelser, som giver en stor mængde af coins, som du ligeledes kan veksle til lige forskellige kryptovaluta på coinbase.

Ønsker du ikke at veksle dine coins til krypto, kan du også veksle dem til meget andet.
Se og læs meget mere på Idle-empire.