Tips og gode råd til at finde kærligheden i udlandetSponsoreret 

Thai dating

Verdenen bliver mere og mere international, da vi rejser meget mere end før, og de unge studerer i udlandet, så på den måde møder vi mange flere fra andre lande end før.

Især mange mænd søger efter kærligheden i udlandet – dels fordi, at der efterhånden i Danmark er udviklet en form for single kultur, hvor rigtig mange lever et liv uden en daglig partner og dels fordi, at mange mænd finder asiatiske kvinder attraktive og flotte.

Det ses blandt andet i ægteskabsstatistikkerne, hvor kvinder fra Thailand og Filippinerne ligger højt:

Danske mænds top 10

Danske mænd har måske også været på ferie I Thailand og faldet for den spændende kultur og de smilende og glade mennesker. Mange kender også en anden som er gift med en udlænding, og hvor kvinderne så kender en fra deres hjemland, som er på udkig efter en partner. Det så vi blandt andet I udsendelsen fra Thy til Thailand på TV2, hvor vi fulgte forskellige kvinder fra Asien, som havde fundet lykken i Danmark. I 4 udsendelser fulgte TV2 så de forskellige par i deres liv og deres udfordringer med at få 2 kulturer til at fungere sammen.

Den store forskel og udfordring for mange af parrene var den store forskel på forholdet til familien, som betyder rigtig meget I Asien, hvorimod vi ofte ikke har så tæt et forhold.

Så husk I starten af et forhold at få talt meget om, hvor meget tid og penge, som der skal bruges på hendes familie I Asien….

International online dating – pas på!

Hvis du som en oplagt mulighed vælger at finde en udenlandsk kæreste via online dating – hvilket er en nem og oplagt måde at finde kærligheden på, så vær opmærksom på følgende forhold.

Brug kun hjemmesider, hvor du betaler et fast månedligt beløb !

Hvad mener jeg så med det? Der findes desværre rigtig mange dating sider, både I Danmark og I udlandet, som er ren fup og fidus.

Disse hjemmesider har typisk rigtig mange flotte kvinder og flotte fotos I høj kvalitet, og så skal du betale pr. Besked / mail eller sende gaver / blomster osv, og du kan ikke få adgang til hendes kontaktoplysninger…..

Svindelen består I, at mange af disse kvinder er falske profiler, og det eneste formål er at holde kontakten I gang så længe som muligt -> og du betaler pr besked -> så jo længere skriveri -> jo mere tjener dating siden….

SÅ HUSK

Altid at vælge en dating side, hvor du betaler et fast månedligt beløb, og hvor du må kontakte så mange du vil og så meget som du vil, så er du nogenlunde sikker på ikke at blive snydt af hjemmesiden, og hvis kvinderne er en blanding af alle typer og aldre og med fotos af varierende kvalitet, så er du kommet til det rigtige sted 😊

Her kan du finde endnu flere tips og gode råd omkring thai dating og om international dating.