Tilbud har fået et nyt digitalt liv

Ja tak tilbud - Tilbud har fået et nyt digitalt liv

Vi elsker gode tilbud og hertil støtter vi også op omkring et mere miljøbevist samfund.

Et af de store skridt inden for tilbud er blandt andet, at gøre gode tilbud digitale! Spar tilbudsaviserne væk, og grib din digitale platform for at søge de gode tilbud! Digitale tilbud har i dag fokus på, at du finder netop det tilbud som du står og mangler, hurtigt og nemt. Den digitale verden med tilbud gør det nemmere og mere personligt for dig, når du søger tilbud. 

De digitale tilbud hjælper især den travle familie eller den travle erhvervsdrivende. Med et klik på nettet, finder du netop det tilbud som du har brug for. 

Vi kender det alle… du har brug for at finde et godt tilbud på vaskemiddel. Det er både tidskrævende og irriterende, at skulle til og kigge 10 tilbudsaviser igennem, for at finde det tilbud du søger. Med en digital løsning, skal du blot søge på det tilbud du står og mangler og så viser den dig, hvilke butikker der findes det tilbud på det produkt du søger.

Den digitale løsning med gode tilbud, hjælper også de mindre lokale butikker og supermarkeder. I en lille by, hvor Brugsen ofte er byens samlingspunkt, kan brugsen via deres digitale platform vise deres gode tilbud. Brugsen sikre derfor på den måde, at de får flere besøgende, og I støtter op omkring de lokale samfundet.

Et nyt tiltag har ramt den digitalt tilbuds verden, og det er jataktilbuddet.dk. Butikkerne har stor succes med og bruge de populærere jatak tilbud via de sociale medier. Jataktilbuddet.dk har derfor samlet alle jatak tilbud i Nordjylland, hvor du nemt og hurtigt kan søge alle jatak tilbud i nærheden af dig! Det nye tiltag, om at samle alle jatak tilbud, støtter dermed både store og små butikker så endnu flere får set deres jatak tilbud.

Alle jatak tilbud samlet et sted, bliver er ja tak herfra.

Find dine jatak tilbud nær dig: https://jataktilbuddet.dk