Superfoods – et godt middel til at øge dit vægttabSponsoreret 

hindbær

Rigtig meget medicin stammer fra planter og urter, så det er almen kendt, at planter og urter har nogen rigtig gode egenskaber, og der forskes løbende I at finde nye anvendelses muligheder. Et af de mere nylige kendte er cannabis, som nu dyrkes I meget stor stil på en række meget store fynske gartnerier og I et samarbejde med store udenlandske investorer. Et ekstrakt fra planten kommer snart i handlen, som et middel for smertelindring mm – dog I første omgang som en forsøgsordning og udelukkende på recept.

Der findes mange andre kendte produkter fra planter og urter, og som I mange år har været anvendt og kendt som ”huskeråd” – eksempelvis kamillete mod forkølelse – baldrian mod manglende søvn osv…

Det, som førhen var såkaldte ”huskeråd” og givet videre fra den ene generation til den næste, bliver i dag udsat for seriøs forskning, og derved kan man gennem den nye forskning forklare, hvad det er, som virker i planter og urter mm.

Danske bær er også brugt i superfoods

Mange bær – også ganske almindelige bær fra Danmark – har positive indvirkning på forskellige ting i din krop, og med begrebet superfoods er der særlig fokus på produkter, som nedsætter dit fedtoptag ved at ”blokere” for det eller modsat, så findes der særlige produkter, som kan øge din fedtforbrænding.

Hindbær plus

Hindbær er eksempelvis et af disse produkter, hvor forskellige store firmaer udvinder særlige ketoner mm fra hindbærende, og som har den effekt, at det øger din fedtforbrænding 😊 der er ofte sat flere forskellige superfoods sammen, som alle har den effekt, at de øger din fedtforbrænding…

Det kan eksempelvis være visse former for kaffeekstrakt, som blandes i eller andre bær, som har samme effekt, men ved at blande dem så opnåes samlet set en endnu større effekt.

De store kendte firmaer på markedet har desuden prisgaranti på mange af deres produkter – så sikre er firmaerne på, at produktet har effekt !

Men træerne vokser desværre ikke ind i himlen

Du er også nød til selv at gøre en indsats, hvis du vil opnå et vægttab – du kan ikke leve af chips og cola og ligge i sofaen hele dagen og se fjernsyn og så tro at ved at spise disse fedt forbrændingspiller eller andre superfoods produkter, at du så taber dig….

Du er selvfølgelig nød til selv at spise rimelig sundt og dyrke motion, og så spise disse slankepiller, som et supplement som sætter turbo på den process, som du selv allerede har sat gang i 😊 det giver selvsagt også mere motivation til at spise sundere og lave motion, når dit vægttab sker hurtigere – så dels er de sunde disse keto piller dels er de gode til at booste dit vægttab og derved sætte mere turbo på hele processen.

Du kan her læse mere om ”virker keto piller?”

Så held og lykke med din sundere livsstil og dit vægttab 😊