Sjov underholdning, når der skal festes

Fester er sjove, og det er sjovere at spille spil eller anden underholdning. Men der er så mange andre ting at gøre. Denne artikel hjælper dig med at finde de skjulte perler i dit spilskab til, hvad der gør et godt festspil. Kom nu, du ved, det er sandt!

Fra toppen af ​​dit hoved, hvad er nogle gode festspil? Golf? Bowling? Pool? Ordbog?
Det traditionelle “brætspil” festspil er Clue.

Sjove spil

Hvad med Scrabble, Monopoly eller andre ordspil? Bingo eller K-Baker’s er sjove festaktiviteter.

Sammen med Festligt har vi fundet sjov underholdning til din fest.
Men hvad med virkelig enkle, som at spille med terninger eller kort, spille Charades med skuespillere i publikum, der skal gætte filmscenen, Scattergories med trivia -spørgsmål eller Word Wheel med masser af ordforråd, som du skal gætte.

Har du nogensinde spillet “Don’t Laugh”, hvor en person handler noget ud, og de andre forsøger ikke at grine (eller fnise)?
Nogle mennesker kan lide Jenga, Boggle, tovtrækning, skak, brikker, risiko, forretningstrivia eller triviel forfølgelse.

Udover festspil, der strengt taget er til sjov konkurrence, er der kategorien isbrydere – festspil, der hjælper med at få andre til at mødes og blande sig med hinanden. Disse inkluderer den gamle standby “Vil du hellere”, hvor to mennesker stiller hinanden en række spørgsmål om skøre situationer, de skulle vælge imellem. Men min favorit er et lignende spil kaldet Fermi Questions. (Dette er ikke nyt; det går tilbage til det antikke Grækenland.) “Fermi-spørgsmål” har spillere, der stiller hinanden et-ordsspørgsmål, såsom:
• Hvad er din yndlingsfarve?
• Hvad er dit yndlingsdyr?
• Nævn noget, du altid siger, når du bliver sur.
• Nævn noget, du altid siger, når du er træt.

Hvorfor spiller vi?

Målet er at gøre det sjovt, stimulerende, stimulerende samtale mellem alle spillerne. Selv skøre ting som “Hvilken slags musik danser du til?” er sjovt, hvis alle har det godt med at tale om dem.
Tre andre festspil findes let i gavebutikkerne eller ved sportsbegivenheder: Charades, Quarters og Pictionary.
De to sidste er gode til sportsspil, så du kan tage dem op til hockeyarenaen eller ud på golfbaner.

Den bedste del af disse spil er, at du ikke behøver at købe noget.
Du kan medbringe dine egne charades -tavler, kvarterer eller Pictionary -bøger eller udskrive dem fra din computer og gå.
Hvis festværten ikke har et spil, du kan spille på hans fest, kan gæsterne låne et af hinanden.

Hvis du holder et middags arrangement derhjemme med fremmede, så er brætspil også gode ideer. Spil ikke noget, der tager for lang tid, ellers begynder alle at kede sig, f.eks. Risk, Warhammer, Bridge, Chess eller Poker. Enkle spil som Jenga er sjove, men tager heller ikke for meget tid.
Til formelle arrangementer som frokost eller middage med mennesker, du ikke kender særlig godt, anbefaler jeg at bruge “terninger” -spil for at få samtalen til at flyde. De er enkle at opsætte og kræver ikke noget særligt udstyr.
Start med nogle Udfyld de tomme terninger (du kan selv lave dem).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi bruger Akismet for at reducere spam. Lær hvordan dine kommentar-data behandles.