Se de nyeste film – Lej film online

Lej de nyeste film på nettet

Ingen er i tvivl om at de nyeste film vises i biografen, men efter de er blevet vist i biografen bliver de tilgængelige som lejefilm før de kommer ud på alle de populære streamingplatforme. Vil du derfor se de nyeste film, så skal du altså leje dem i stedet for at abonnere på en streamingtjeneste.

Hvor lejer jeg film på nettet?

At leje film foregår ikke længere som i gamle dage, hvor du skulle ned og hente den i kiosken el. på den nærmeste tankstation. I dag lejer man film online, præcis ligesom næsten alt andet foregår online.

Der er flere steder/tjenester der tilbyder online leje af film. Du kan måske huske Blockbuster, som var en af de kæder der udlejede fysiske film i gamle dage. De eksistere stadigvæk, men kun på nettet og du kan altså leje alle de nyeste film via deres tjeneste. På Blockbuster kan du faktisk både leje film og serier fra kun 9 kr./stk. og der er ingen begrænsning på hvor mange film du kan leje om måneden. De har mere end 10.000 tilgængelige titler på deres platform.

Blockbuster er ikke de eneste der tilbyder online filmleje, men nok de mest kendte. Du kan her se en komplet lister over filmudlejere på nettet

“Lej” film gratis

Det er også muligt at “leje” film gratis på nettet. Teknisk set kaldes det at låne, men konceptet er det samme: du har filmen i en begrænset periode, men skal ikke betale for den. Det er en unik mulighed vi har i Danmark fordi vi har et velfungerende bibliotekssystem, der har fået lavet online platformen Filmstriben. Her kan du låne 8 film om måneden uden beregning, ligesom hvis du lånte dem fysisk på dit lokale bibliotek. Alt det kræver er at du har et bibliotekslogin, som du fremskaffer på dit bibliotek.

Af og til kan du også være heldig at udvalgte film kan lejes gratis på en af de mange filmtjenester der udlejer film.

Du kan også købe film digitalt

Når du lejer film gælder det typisk kun i 48 timer ad gangen, og hvis du vil se filmen igen skal du leje den på ny. Du kan derfor overveje om det kan betale sig at købe filmen i stedet for, i hvert fald hvis du er meget glad for den, for så kan du nemlig have den opbevaret digitalt og se den igen og igen.

Prisen er selvfølgelig noget højere hvis du skal købe i stedet for at leje. Nye film koster normalt omkring 169 kr. mens du godt kan få titler der er et par gamle og ældre helt ned til omkring de 99 kr.

Håber denne lille anbefaling har været en inspiration for dig. Der er så meget fokus på streaming-abonnementer at man hurtigt kan glemme de andre fremragende muligheder der er for at se film og serier. Leje og køb af film og serier digitalt, er især godt til dig der ikke streamer så meget.