Hvordan du holder den perfekte enhjørninge fødselsdagsfest

photo 1565098724521 089da1fa652a

Mange børn og i sær piger er vilde med enhjørninger. Måske ønsker de sig endda enhjørning legetøj i fødselsdagsgave. Derfor er det oplagt at holde en børnefødselsdagsfest med enhjørning tema for vennerne. Heldigvis er enhjørninger festlige og farverige dyr i sig selv, hvilket gør det let at pynte op til festen. Når du skal holde en enhjørningefest, skal du først og fremmest have fastlagt hvordan festen skal foregå. Hvilket slags pynt skal der være? Skal der være aktiviteter? Mad og drikke? Og skal gæsterne være klædt ud? Når du har fået fastlagt hvordan du gerne vil have festen skal foregå, er det tid til at anskaffe dig de forskellige enhjørningeting der skal bruges. Hvis du er den kreativ type, vil du kunne lave meget af pyntet og maden selv. Alternativt kan du også vælge at købe det.

Pynt til festen

Når du skal pynte op til en enhjørningefest, er det vigtigt at det er festligt og farverigt. Du kan både vælge at have det i pastelfarver, eller de mere farverige regnbuefarver. Skal det være mere elegant, kan du vælge at bruge farverne hvid og guld.
Dertil skal der være masser af pynt, som balloner, vægpynt og konfetti. Her kan du anvende almindelig pynt i de passende farver. Du kan også købe pynt med enhjørninger på, som er specifikt til fester med enhjørningetema. Udover væg- og loftdekorationerne, skal bordet og servicen selvfølgelig også have enhjørningetema. Her kan du ligeledes få paptallerkener, papkrus og servietter med enhjørninger på, så stilen bliver kørt fuldt ud.

Mad og drikke

Til en rigtig enhjørningefest, er det ikke nok kun at pynte op til det. Der skal selvfølgelig også være mad og drikke med enhjørningetema. Af mad, er det populært til enhjørningefester med cupcakes og kager. Her skal du selv i gang med at bage og være kreativ, og eventuelt finde en god opskrift på nettet. Kagerne skal være festlige, med farverig kagecreme og masser af kagedrys. Hertil kan du sætte et enhjørningehorn i midten af kagen.
Gode drikke til en enhjørningefest, er milkshakes eller smoothies i forskellige farver som lyserød, blå og lilla. Dem kan du ligeledes toppe af med farverigt kagedrys.

Udklædning

For at fuldende en enhjørningetemafest, skal fødselsdagsbarnet og gæster være klædt ud som enhjørninger. Du kan vælge at lave din egen udklædning, eller du kan købe et enhjørning kostume. Hvis du vil gøre det lidt mere simpelt, kan du anskaffe enhjørning hårbøjler og give dem til gæsterne ved ankomst.
Nu har du alle forudsætningerne for at få stablet den perfekte enhjørningefest på benene. Alt fra pynt, til mad og drikke til udklædningen. God fest!