Hvor finder jeg det sjoveste juletøj?Sponsoreret 

Juletøj

Det er snart er det jul, og vi vil derfor komme med vores bud på nogle af de bedste og sjoveste udklædninger i julen. Der findes mange steder, hvor man kan hente inspiration på nettet omkring julens tendenser. Vi har søgt rundt omkring og nedenfor vil vi beskrive 3 typer juletøj, som vi mener kommer ti at hitte til jul.

Vi har alle set at juletøj er meget populært indenfor de seneste år, og vi mener slet ikke er trenden er toppet endnu.

Juleskjorte

En juleskjorte er en gammel kending i julen. Ikke desto mindre er den stadig utrolig populær. Modsat tidligere år, hvor den blot var rød, er den nu meget mere eksperimenterende. Der findes masser af skjorter med vildt fede motiver, som f.eks. snemænd, julemænd og sågar julemands-Hawaii skjorter. Den amerikanske side Tipsyelves eksperimenterer med alt udstyr over en bred kam, 80’er tøj, retro skitøj, halloween, og selvfølgelig også et kæmpe udvalg af juletøj. Siden er absolut værd at tjekke ud! Hjemmesiden har gjort det så godt, at de bl.a. fået investering fra en Shark Tank investor (amerikanske udgave af løvens hule). Husk at have juleskjorten med i overvejelserne, hvis du vil imponere og skille dig ud i juledagene.  

Julejakkesæt

Når det kommer til julejakksæt, har vi en klar vinder, nemlig OppoSuits!. Opposuits startede i USA for 7 år siden af 3 unge gutter, der gerne ville lave nogle sjovere jakkesæt. Og sjove er de! De sjove julejakkesæt ligger på ca. 600 kr. og kan bl.a. købes hos forhandlere som Temashop og julemands-kostumer.dk. Der er ingen tvivl om, at du bliver julefrokostens midtpunkt med sådan et jakkesæt. Vi er sikre på, at vi i denne jul kommer til at se mange flere unge mænd troppe op i sådan et sæt til julefrokosten.

Julesweater

Når folk siger julesweater, tænker de fleste nok, kan de blive ved med at være populære? Men det kan de! Vi har set en virkelig stor hype de sidste 2 år, men vi er sikre på at det fortsætter, og de bliver blot ved med at være udfordrende. Nye stile og i det hele taget ny højder for disse sjove juletrøjer. Hvad med en juletrøje med Trump som siger: Let’s make Christmas great again! Eller måske en juletrøje, som du kan bruge til at spille beerpong med.        

Julesweateren er ikke bare en rød trøje mere, men et frisk pust på kontoret, juleaften eller til julefrokosten. Vi håber du kan finder inspiration til at din jul bliver lidt mere festlig. Glædelig jul.