Hvad koster en vinduespudser?

vinduespudser pris

Prisen på en vinduespudser kan svinge rigtig meget, fra den ene vinduespudser til den anden. Også på trods af du får priser fra to vinduespudsere som nærmest er naboer, eller i det mindste kører i samme område. Der er mange faktorer der spiller ind, og den enkelte vinduespudser vil med stor sandsynlighed komme med sin egen forklaring. Der er dog et par væsentlige ting som går igen og igen.

Lejlighed eller hus?

Logisk nok så er det typisk dyrere at få pudset vinduer i en lejlighed end et hus. Men ofte handler det også om hvorvidt vinduespudseren fokuserer på det ene eller andet. En vinduespudser som fokuserer på lejligheder vil typisk have forskelligt faldsikringsudstyr eller måske erfaring med rappelling.

Hvor imod en vinduespudser som arbejder konkret med huse i stedet har en lang stige.
Prisen afspejler derfor typisk om du er indenfor vinduespudserens kerneområde.

Vaskeanlæg

En vinduespudsning med vaskeanlæg er typisk en smule dyre, da udstyret er dyrt og krævende. Til gengæld så er det godt for miljøet og giver et rigtig godt resultat for de fleste. Nogle vælger decideret en vinduespudser fordi de har et vaskeanlæg, hvor imod de fleste af os nok er ligeglade.

Indholdet i tilbuddet varierer

Er prisen for alle vinduer, uden undtagelse? Også gavlvinduet der er svært at komme til?
Er det både udvendigt og indvendigt? Fjerner han spindelvæv og tørre sprosserne af, eller er det udelukket pudsning?
Det ses ofte at hvis man får to tilbud som er meget langt fra hinanden, så er det ikke helt det samme de indebærer. Når du bestiller tilbud, så beskriv præcis hvad du ønsker, og giv så mange informationer om ejendommen som muligt. Har du specielle ønsker, så husk at nævne disse.

Har du allerede fået et tilbud og pris og undre dig, så spørg ind til hvad det konkret dækker for.

Andre vinduespudser kunder i nærheden (Køretid)

Køretiden er en af de altafgørende faktorer for hvor mange penge en vinduespudser kan tjene. Jo mere tid de har ved vinduerne, fremfor i bilen, jo mere effektive er de. Vinduespudsere arbejder altid henimod at få så mange kunder som muligt, så tæt på hinanden som muligt. Prisen kan derfor afhænge af om de har flere kunder i området, eller om det kræver en ekstra køretur at nå ud til dig.

Skat og moms

Ja – det er desværre ikke helt uset i branchen at det ikke er alle som betaler skat og moms. Tænk derfor over, at hvis prisen du har fået er meget billig, om det måske er tilfældet. Husk desuden at du får fradrag, så det er ikke meget du spare ved at gå denne vej.