Guide til Val Thorens om skidestination

joan oger q1dwowdiki0 unsplash 1 optimized

Val Thorens byder på alt hvad en skiferie skal indeholde. De tre dale som vi også kalder det er en by i Frankrig, det unikke ved Val Thorens er at byen ligger i 2300 meters højde og dermed den højst liggende ski by i Europe.

Der er et hav af events i Val Thorens som man kan finde i gennem deres app.

Fordele ved ski in – ski out

Ski in – ski out, er noget alle der har prøvet det elsker og sjældent hopper væk fra igen. Det gode ved ski in – ski out er at man bor ud til pisten eller max 200 meter derfra. Det gør at det er nemt at komme ind i lejligheden eller hytten hvis man vil have noget at spise, derved kan man nemt spare nogle penge ved at vælge et sted med ski in – ski out. En anden god faktor er at man ikke skal med en bus, man skal ikke stå og vente på bussen, man skal ikke sidde i en bus med ski tøj på hvor man får det varmt. Man skal ikke nå en bus når man skal hjem fra skiområdet. Der findes en del gode skidestinationer med ski in – ski out.

Val Thorens = Konge afterski

Afterski i Val thorens, det meste kendte område i Val Thorens er La Folie Douce. La Folie Douce ligger oppe på bjerget og der er den smukkeste udsigt, der er en dj eller sanger hver dag som giver den vildeste stemning. Der er nærmest altid fuldt hus, så folk sidder uden for området og bare nyder den gode musik. Der har været flere danske djs dernede og spille blandt andet Morten Breum og Kongsted. Det er et sted du bare skal besøge når du er i Val Thorens.

Bar 360 er den anden mulighed oppe på bjerget, det er et dansested for unge mennesker hvor der er en kæmpe terrasse hvor folk giver den gas til live musik. Der er plads til flere mennesker end på La Folie Douce, så er der fuldt hus på La Folie Douce så tag på Bar 360 som ligger på den anden side af bjerget.

Når La Folie Douce eller Bar360 lukker, som de gør ved solnedgang omkring kl 16-17-tiden, så kan man tage ned i byen hvor Saloon Bar åbner, der er happy hour fra 17-19.

Når Saloon Bar lukker er det mod Malaysia som ligger under byen, når jeg skriver under byen. Det er et sted hvor der har været store DJ’s gennem tiden blandt andet Afrojack, Calvin Harris og Nicky Romero. Stedet lukker først kl 05:00, så tager man afsted på skiferie for at feste så kan man nemt give den gas til lagt ud på natten på Malaysia bar, dansegulvet er hele 700 m2.

Du kan læse lidt mere om priser og rejseselskaber og finde pistekortet hos skier.dk.