Farvede kontaktlinser uden styrke -> få et nyt look til hverdag og festSponsoreret 

Farvede kontaktlinser

Farvede kontaktlinser uden styrke -> få et nyt look til hverdag og fest 😊

Ja, farvede kontaktlinser er oplagt at bruge, hvis du gerne vil have et nyt look – og farvede kontaktlinser kan diskret ændre din øjenfarve, så du får et lidt anderledes og spændende udseende.

Skal du til fest eller til Halloween – ja så er det oplagt at bruge sjove kontaktlinser, og her kan du virkelig på en drastisk måde ændre dit udseende – bare se de 2 unge mennesker her:

Farvede kontaktlinser

Ja, det er bare en ud af mange muligheder med sjove linser – her er et andet eksempel på, hvordan sjove linser markant ændrer dit udseende:

grønne kontaktlinser

Denne sjove kontaktlinse kaldes devil green 😊

www.magic4eyes.dk har et rigtigt stort udvalg af sjove kontaktlinser uden styrke og også rigtig stort udvalg af farvede kontaktlinser uden styrke, og hvis du scroller ned, når du besøger webshoppen, så vil du I hver farvekategori se billeder a la disse, hvor en pige med blålige øjne og en pige med brune øjne viser, hvad der sker, når du putter en farvet kontaktlinse i øjet – virkelig interessant og noget, du ikke finder I andre webshops.

Webshoppen er bygget op, så den er så nem og overskuelig som mulig, og har kun farvede kontaktlinser uden styrke – men til gengæld et rigtig stort udvalg og med mulighed for gratis fragt !

Priserne i webshoppen er for et par kontaktlinser – du får altså 2 linser, som ligger I hver sin lille sterile beholder og de 2 sterile beholdere ligger, så I en lille papæske

papæske

Nogle webshops er desværre blevet så kreative, at de reklamere med en pris for en kontaktlinse og dermed ser kontaktlinserne ret billige ud, men når du skal til at bestille, så skal du jo naturligvis bruge 2, og så er prisen pludselig det dobbelte og så kommer typisk fragt oven I, og så er det pludselig meget dyrere end hos eksempelvis www.magic4eyes.dk.  

Når du får dine farvede kontaktlinser uden styrke med posten, så ligger der en lille brugsvejledning I konvolutten, så du kan se, hvordan du skal tage de farvede kontaktlinser ud og sætte dem i. Der er også på hjemmesiden en sektion med typiske spørgsmål og svar, som du måske har inden, at du skal købe dine nye kontaktlinser.

Det er trygt og sikkert at bruge farvede kontaktlinser uden styrke

Du behøves ikke at gå til en øjenlæge inden, at du begynder at bruge farvede kontaktlinser uden styrke. De kontaktlinser som sælges I Danmark kommer typisk fra Sydkorea, og kontaktlinserne har alle de nødvendige certificeringer for at kunne sælges I EU og Danmark, så du kan trygt bruge disse kvalitetskontaktlinser.

Kontaktlinser består for en stor del af vand, så de føles behagelige at bruge, og de kan bruges dagligt I op til mellem 3 og 6 måneder, så de er meget billige I drift. Du skal bare huske at behandle dem ordentligt og bruge den korrekte kontaktlinsevædske og være opmærksom på renlighed, når du tager dem ud og sætter dem i.

Du kan også nogle steder få kontaktlinser, som du kun bruger 1 dag og så smider væk, men de bliver meget dyrere I brug.

Held og lykke med at prøve farvede kontaktlinser uden styrke……