Den nye Barbie Film 2023

barbie film 2023 banner

Er du en af dem, der brugte utallige timer på at lege med Barbie-dukker som barn? Eller måske har du set nogle af de mange animerede Barbie-film, der er blevet produceret gennem årene? Uanset din baggrund har den ikoniske Barbie-dukke sandsynligvis haft en eller anden indflydelse på dit liv. Nu er der noget for alvor spændende på tapetet: en live-action Barbie-film med Margot Robbie og Ryan Gosling i hovedrollerne, og med en premiere den 20. juli tidligere i år. Dette indlæg går i dybden med alt, hvad du behøver at vide om denne spændende nye film.

Hvem er de vigtigste aktører?

Instrueret af Greta Gerwig, der tidligere har imponeret med kritikerroste film som “Ladybird” og “Little Women,” er denne film allerede sat til at blive en blockbuster. Margot Robbie, en skuespillerinde der har vist sin alsidighed i roller fra “The Wolf of Wall Street” til “I, Tonya,” vil tage rollen som Barbie. Overfor hende ser vi Ryan Gosling, hvis skuespiltalenter har strålet i alt fra romantiske film som “The Notebook” til mere action-prægede titler som “Drive.” Med sådan en talentfuld besætning er det svært ikke at have høje forventninger.

Hvad er filmens plot og tema?

Denne nye tilføjelse til Barbie-universet går langt ud over den overfladiske verden af mode og glamour, som mange forventer af en Barbie-film. I stedet for at fokusere på den “perfekte” verden i “Barbie Land,” kaster filmen os ind i en eksistentiel krise, som Barbie gennemgår. Plottet centrerer sig om Barbie, der beslutter at tage en pause fra sit “perfekte” liv for at finde meningen med sin eksistens. Dette er en film, der ikke kun er målrettet børn, men også voksne, da den tager fat på dybe, universelle temaer om identitet og formål i livet.

Kendte medvirkende og deres roller

Udover Robbie og Gosling er filmen fyldt med andre bemærkelsesværdige navne. America Ferrera, kendt fra “Ugly Betty,” Dua Lipa, en populær sangerinde med flere hits, og Will Ferrell, komikeren vi alle kender og elsker, er alle en del af denne stjernebesatte film. Hvad der gør det endnu mere interessant er, at hver skuespiller portrætterer en forskellig version af Barbie og Ken, hvilket giver et fascinerende indblik i de forskellige faser, som disse ikoniske figurer har gennemgået gennem tiderne.

Interessante fakta og bag kulisserne

At skabe en live-action film af en så ikonisk karakter som Barbie kommer med sin egen række af udfordringer og interessante øjeblikke. Et sådant øjeblik var Ryan Goslings unikke måde at acceptere rollen som Ken på. Med en kilt og en sækkepibe fremførte han en monolog fra “Braveheart,” hvilket giver et hint om den kreative energi, der er blevet investeret i denne film.

Publikumsreaktioner og forventninger

Allerede måneder inden premieren har denne film skabt en betydelig buzz online. Tidlige anmeldelser antyder, at det er en film, der vil overgå alle forventninger. Der er også spekulationer om, at filmen allerede er i kapløb til flere priser, især for Robbie og Gosling, som begge har leveret ekstraordinære præstationer i deres roller.

Musik og lydspor

Musikken i filmen er skabt med et øje for både nostalgi og modernitet. Det mest bemærkelsesværdige musikalske valg er inklusionen af det ikoniske hit “Barbie Girl” af Aqua, nu i et nyt og frisk remix med Nicki Minaj og Ice Spice. Dette musikvalg sikrer, at filmen appellerer til både gamle fans og nye seere.

Hvordan ser man filmen?

Det er endnu ikke muligt at streame Barbie filmen 2023 online nogen steder. Det forventes at komme i løbet af slutningen af 2023 eller når vi rammer 2024.

Vil du se filmen nu, mens den stadig er ny, kan du finde den i biograferne landet over. Find den f.eks. hos Nordisk Film Biografer.

Kan du ikke få nok af Barbie?

Kan du ikke få nok af Barbie og elsker du at holde fester og er typen der altid holder fest med et tema – så er det en oplagt mulighed at holde en Barbie Tema Fest. Sæt filmen på og pynt op med alt i lyserødt – så er du allerede godt i gang.