De 5 mest tossede sex-fetischer

wtf 1934220 1280

Der findes en række sex-fetischer, som ikke bare er lidt, men derimod rigtig, rigtig mærkværdige. I artiklen her præsenterer vi dig for vores bud på de 5 allermest tossede af slagsen.

Det er sjovt med sex-fetischer, for det forholder sig sådan her: Hvis du kan forestille dig en fetisch, så findes den, men hvis du ikke kan forestille dig en fetisch, så findes den også.

Der findes nemlig nogle sex-fetischer, som er så aparte, at selv ikke de mest krøllede hjerner vil kunne forestille sig, at de eksisterede, uden at virkeligheden havde gjort dem opmærksomme på dette.

I samarbejde med portalen Temptations.dk har vi fundet frem til de 5 sex-fetischer, der i vores øjne er de aller mest sære. Disse præsenteres herunder i vilkårlig rækkefølge. God fornøjelse.

Catheterofili

Catheterofili er ikke for de sarte. Fetischen vedrører nemlig, at man bliver opstemt ved tanken om en plastikslange i urinrøret. Øhm ja… Hvorfor der findes mennesker, som gør det, kan vi ikke forklare dig. At konkludere at det er meget, meget absurd kan vi dog sagtens og gør vi da også hellere end gerne.

Agalmatofili

Hvis man har fetischen agalmatofil, så er man tiltrukket af dukker, statuer og andre objekter, der ligner mennesker. En lidt aparte fetisch, som uden tvivl vil gøre en tur på et voksmuseum til lidt af en oplevelse. Derudover er det også sandsynligt, at folk, der lider af denne fetisch, har oldtidskundskab som deres yndlingsfag.

Melissafili

Hvis du ser en biavler, der klarer ærterne uden beskyttelse, så skyldes det enten, at han er en uforsigtig tosse, eller at han lider af fetischen melissafili. Denne fetisch indebærer nemlig, at man er fuldstændig tosset med at blive stukket af hvepse og bier.

Psychrofili

Hvis man er psychrofil, er der en reel risiko for, at man får en ubehageligt hård erektion, når man åbner fryseren for at kigge efter is.

Psychrofile mennesker tænder nemlig på kulde. Det være sig alt fra folk, der fryser, til kolde objekter. Hvem vidste dog, at The Revenant var en pornofilm for visse mennesker? Vi gjorde ikke indtil for nyligt.

Oculolinctus

Har man fetischen oculolinctus, så tænder man på at blive slikket i øjet. Ret så underligt, hvis du spørger os, men ikke desto mindre giver viden om fetischen nyt perspektiv på sådan noget som øjenbetændelse, som jo så for nogle må anses som en sexsygdom.

Føler du dig ikke normal nu?

Ja, det var vores bud på de 5 skøreste sexfetischer. Føler du dig ikke ret så normal nu? Hvis ikke, jamen så held og lykke med øjenæblerne eller hvepseboet!