Bland selv slik – Vegansk, sukkerfrit, gelatinefrit og halal slikSponsoreret 

vegansk sukkerfri og gelatine fri

Når du som kunde ønsker at undgå bestemte ingredienser i slik, kan det godt være noget af en jungle at finde rundt i.

Vegansk, sukkerfrit, gelatinefrit og halal slik

De som i deres hverdag, ønsker at undgå bestemte ingredienser i deres fødevarer, ved i forvejen hvor svært og tidskrævende det kan være. Især kan det være besværligt i ting som slik, hvor listen over ingredienser kan være utroligt lange. Det er af den grund, noget der kan være med til at gøre hverdagen mere overskuelig for visse kunder. Blandt andet for kunder som er veganere/vegetarere, diabetikere og muslimer. For dem er det vigtigt, at det er tydeligt anvist hvad de forskellige produkter indeholder. Det er også være en hjælp for pårørende, som ikke er sat ind i, hvornår slik f.eks. er vegansk eller halal. Det er med til at skabe overblik for én, når man blot skal vælge en kategori.

Ønsker man mere overskuelighed, er der nogle producenter der kategoriserer deres slik. De har derfor gjort det hårde og tidskrævende arbejde for kunden. 

Nogle producenter af bland selv slik har f.eks. kategorier som vegansk, sukkerfrit, gelatinefrit eller halal slik. Det gør det mere sikkert for kunderne at købe slik med god samvittighed. Kunden slipper også for at skulle tjekke indholdslister og e-numre.

Mange fordele ved at blande slik online

Der er sågar langt flere fordele ved disse online bland selv slik shops, som blandt andet; 
– Højt hygiejne-niveau  
– Tidsbesparelse 
– Friskhedsgaranti

Vi er nok alle, det seneste års tid, blevet særligt opmærksomme på, hvor vigtigt hygiejne er for vores helbred. Hygiejne er derfor ekstra vigtigt, når det kommer til fødevarer. Derfor er det vigtigt at det vi putter ind i vores krop, er håndteret under hygiejniske forhold. Det er bland selv slik nede fra supermarkederne sjældent. De fleste danskere husker formentligt også, hvordan køb af bland selv slik blev stoppet under corona. Her blev der vurderet, at det ikke var forsvarligt for forretningerne at sælge det i butikkerne. Det var særligt i den tid, at iværksættere gik ud, og lavede online bland selv slik butikker, hvor man kunne levere slik til forbrugerne. Dette var med til at kunne sikre hygiejnen under blandingsprocessen og opbevaringen af slikket.

Disse online slikbutikker har bragt flere fordele for kunderne. I mens at man ikke skal bekymre sig om hygiejnen på det slik man spiser, har det også andre fordele. Man slipper også for overhovedet at skulle ud ad døren, for at hente det hos købmanden.

Dette er en fordel for mange, med en travl hverdag. Samles hele familien f.eks. hver fredag om hyggeligt samvær og en pose slik, er det en fordel at bestille det på forhånd. Man kan både bestille slikket på forhånd, så man ved hvilken dag det kommer – mens nogle af udbyderne også tilbyder dag-til-dag levering. Så er der ingen risiko for at glemme at købe det med hjem fra supermarkedet. Man kommer heller ikke til at skuffe nogen, hvis deres favoritstykker ikke er på hylderne hos købmanden. Når du handler online, kan du nemlig se hvilke varianter som er på lager. Her er kategoriseringen af slik igen en fordel, hvis nogen i familien evt. ikke må få sukker, eller ikke spiser animalske produkter.

Endnu en fordel ved online bland selv butikker er, at deres slik ofte er langt mere friskt. I hvert fald hvis man sammnenligner med det man er vant til at købe med hjem fra butikkerne. I supermarkederne har man ingen anelse om, hvor langt tid en kasse har stået fremme. Det kan derfor være helt hårdt og nogle gange sker der også en misfarvning af produkterne. De online bland selv butikkers eneste produkter er selvsagt deres slik, og der er derfor en langt større udskiftning af deres produkter. Samtidig med det, er bland selv slikken i butikkerne heller ikke lukket til så det er lufttæt. Det er det hos de online forhandlere. Lufttæt opbevaring er også væsentligt for, at slikken ikke bliver hårdt før tid. Faktisk er der nogle online bland selv slik butikker, der giver deres kunder friskhedsgaranti ved køb af deres slik. Dette gøres for at sikre deres kunder en god oplevelse.

DinSlikpose tilbyder friskhedsgaranti

Et firma der særligt har haft fokus på kategoriseringer af deres slik, for at skabe større overblik for deres kunder, er DinSlikpose.dk.

DinSlikpose har blandt andet haft det som en vision, at give deres kunder en særlig god oplevelse ved køb af slik hos dem. Dette har været grunden for dem til at give kunderne et godt overblik inden for tidligere nævnte kategorier. Samtidig, reklamerer de også med friskhedsgaranti på deres slik. Det betyder, at man som kunde aldrig skal bekymre sig om, at betale for slik der har stået for længe. Se udvalget her: https://dinslikpose.dk/bland-selv-slik/.

Firmaet gør sig også ud på andre parametre, som de har bygget deres univers op omkring, for at gøre sig særligt kundevenlige. Disse kan man læse mere om på deres hjemmeside.