Betalingsløsning til webshopSponsoreret 

Betalingsløsning til webshop

Er du som iværksætter igang med at starte din egen webshop, og har brug for at komme igang hurtigt med at tage imod online betalinger for dine produkter? Så har vi her nogle gode tips til at komme igang!

Der findes rigtig mange udbydere af betalingsløsninger der hurtigt og nemt kan opsættes og integreres på din webshop.

Her kan vi nævne en række muligheder på markedet:

Nogen af disse udbydere tilbyder en løsning uden abonnement, mens andre kræver et månedlig abonnement – i langt de fleste tilfælde vil du få en lavere samlets driftspris ved at vælge en af de udbydere der kræver et månedligt abonnement, da de typisk har en lavere transkationsgebyr.

Integrationer og automatiseringer

Alle nævnte udbydere har allerede gjort arbejdet, og har lavet integrationer til de mest populære e-commerce platforme, som WooCommerce, Prestashop og Magento. Det betyder altså, at der ikke er krav til programmering, eller anden indviklet opsætning. Du kommer hurtigt igang med at tage imod betalinger.

De 4 førstnævnte udbydere kører alle igennem ‘QuickPay’, hvilket betyder, at du kan automatisere din bogføring via. StoreBuddy for et mindre beløb pr. måned.
Læs evt. mere om hvad en webshop koster.

Betalingsmuligheder

Med en aftale hos en af ovenstående udbydere, kan du hurtigt tage imod en række forskellige betalingsmuligheder, herunder betalingskort, mobile betalinger såsom MobilePay, Apple Pay og Google Pay, samt løsninger som Klarna, ViaBill og Anyday med mere.

Ønsker du også at kunne tage imod MobilePay på din webshops, kan du hoste de fleste tilkøbe dette for kun 49,-/mdr. – prisen er den samme hos næsten alle udbydere, men blandt andet hos Webset og PensoPay kan du få en samlet pakkepris hvor MobilePay er inkl.
MobilePay vil samtidigt også øge din konverteringsrate, da det er nemt og hurtigt for dine kunder at gennemfører en betaling med Mobilepay. MobilePay er den hurtigst betalingsmulighed og mest anvendte i Danmark – ligeledes er ApplePay nok faktisk endnu hurtigere og mere effektivt, men ikke brugt så meget som MobilePay, endnu.

Vi håber at denne artikel hjælper dig på vej som iværksætter, og ønsker dig alt held og lykke med at starte din webshop og komme igang med at tage imod betalinger online.