Betalingsløsning til webshopSponsoreret 

Betalingsløsning til webshop

Er du som iværksætter igang med at starte din egen webshop, og har brug for at komme igang hurtigt med at tage imod online betalinger for dine produkter? Så har vi her nogle gode tips til at komme igang!

Der findes rigtig mange udbydere at betalingsløsninger der hurtigt og nemt kan opsættes og integreres på din webshop.
Her kan vi nævne YourPay.io som en god løsning for dig.

Hos YourPay betaler du kun pr. transaktion og der er ingen månedlige abonnement.
Det betyder at du som iværksætter billigt hurtigt kan komme igang, uden at bekymre dig om at tjene penge nok til at dække udgifterne, for her er de altså begrænset!

Integrationer og automatiseringer

YourPay har allerede gjort arbejdet, og har lavet integrationer til de mest populære e-commerce platforme, som WooCommerce, Dandomain, Prestashop, Magento og Opencart. Det betyder altså, at der ikke er krav til kodninger / programmering, eller anden indviklet opsætning. Du kommer hurtigt igang med at tage imod betalinger.

Samtidigt tilbyder YourPay automatisk-bogføring med integration til Dinero og E-conomic.

Et brugervenligt betalingsvindue og betalingsflow i det hele taget, vil øge din konverteringsrate på din webshop. Med YourPay kan dine kunder gemme deres kortoplysninger, så de nemt og hurtigt kan handle på din webshop igen.

Betalingsmuligheder

Med en aftale hos YourPay, kan du tage imod en række forskellige betalingsmuligheder, herunder smsbetaling, alle Visa- og mastercard-kort. Ønsker du også at kunne tage imod MobilePay på din webshops, kan du lave en aftale hos YourPay for kun 35,-/mdr. der gør det muligt for dig, også at tilbyde dette til dine kunder.
MobilePay vil samtidigt også øge din konverteringsrate, da det er nemt og hurtigt for dine kunder at gennemfører en betaling med Mobilepay.

Læs mere om Yourpay her

Vi håber at denne artikel hjælper dig på vej som iværksætter, og ønsker dig alt held og lykke med at starte din webshop og komme igang med at tage imod betalinger online.