5 tips til at finde den perfekte barnevogn

bedste barnevogn

Er du på udkig efter en barnevogn, men er du lidt usikker på, hvilken barnevogn du hælder til? Lad os hjælpe dig lidt på vej med disse 5 tips, der med garanti besvarer mange af dine spørgsmål.

Hvordan skal barnevognen bruges?

For at finde den perfekte barnevogn skal du være bevidst om, hvad dine behov, kriterier og ønsker. Der er nemlig mange overvejelser, når det kommer til køb af den bedste barnevogn.

Skal du bruge barnevognen i byen eller i landet?

Det har betydning for hjulene, og hvorvidt de skal være drejbare eller ej. Det giver også god mening at investere i en kompakt barnevogn, der ikke fylder meget i gadebilledet, hvis du skal på tur inde i byen.

Hvor længe skal barnevognen bruges?

Der er god grund til at tænke over, hvor længe barnevognen skal bruges. Har du planer om at bruge den de næste tre år, er det en god idé at investere i en barnevogn med et langt liggemål.

Det svarer til cirka 97 cm.

Hvis du til gengæld planlægger at skifte over til en klapvogn, når barnet er 6 måneder gammelt, er det måske ikke barnevognen, at du skal lægge alle dine penge i.

Klapvogn, barnevogn eller kombivogn?

I forlængelse af ovenstående punkt er det nemlig uhyre vigtigt at overveje, hvad du er til, når det kommer til barnevogne. Vil du have en barnevogn i 3 års tid og så skifte over til en klapvogn?

Og foretrækker du at have to vogne i form af en barnevogn og klapvogn, eller vil du samle begge funktioner i en kombivogn? Det er en vurderingssag.

Ofte kan det godt betale sig at investere i en kombivogn af flere årsager. Den første er, at du har begge vogne i én. Det vil sige, at når du har købt en kombivogn, behøver du ikke at købe en klapvogn senere. Prismæssigt kan det ofte også bedre betale sig, men det er forskelligt i forhold til mærke og dine behov.

Planlægger du flere børn?

Om købet af barnevognen er til den første i rækken eller den sidste, kan have stor betydning.

Det har det i det omfang, at hvis du eksempelvis planlægger at bruge din barnevogtn til dit barns kommende søskende, er det en god idé at købe en barnevogn, der er solid, holdbar og rigtig god kvalitet.

Hvis du til gengæld planlægger at have børn aldersmæssigt tæt på hinanden, kan det være en god idé at kigge efter en barnevogn, der kan laves om til en søskendevogn. På den måde kan du have plads til begge børn, når du er ude og handle. Det gør turene SÅ meget nemmere for dig.

Hvad er dit budget?

Der er mange valg, der kan indskrænkes væsentligt af, at du fastlægger et budget. Snak med din partner om hvad jeres behov er og sæt et realistisk budget efter det.

Ønsker du en barnevogn i god kvalitet, er du også nødt til at lægge pengene i det. Skal barnevognen være brugt eller bruges på altanen, er det ikke nødvendigt at skyde så mange penge i det, men undersøg barnevognen grundigt for brugstegn og fugtpletter.

I dag er markedet for barnevogne heldigvis så stort, at det bør være realistisk at finde den ultimative barnevogn til din smag, dine behov og dit budget.