3 geniale gavetyper som du kan give til hvem som helst

3 geniale gavetyper som du kan give til hvem som helst

Har du nogensinde stået i en situation hvor du skal give en gave, men du ved ikke hvad du skal give? Typisk er det ikke nemt at finde på gode gaveideer. Det gælder både dem som vi er tætte på, som kæreste, forældre eller venner og veninder. Samtidig gælder det også dem vi ikke er så tætte på, som et familiemedlem længere ude, eller en kollega.

Skal du f.eks. give en gave til din kæreste, kan det være svært finde god inspiration til gaver igen og igen. Det skyldtes ofte, at vi giver kæresten adskillige gaver i løbet af et år. Skal du derimod give en gave til en kollega som du ikke er så tæt på, kan det ligeledes være vanskeligt. Det kan skyldtes at du ikke kender personen særligt godt. Heldigvis findes der en række gavetyper, som du aldrig går galt i byen med at give. Her har du 3 geniale gavetyper som du kan give til hvem som helst. Både dem der står dig nært, og dem som ikke gør.

 

En god gavekurv

Alle elsker en god gavekurv fyldt med lækkerier. En gavekurv er en alsidig gave, som kan laves præcist som du vil have den. Fyld den med alle de lækre sager, som du ved modtageren elsker. Det kan være både slik, chokolade, alkohol eller andre gode produkter. Samtidig kan du lave gavekurven i præcis den størrelse og prisniveau, som er passende til modtageren og anledningen. Er det til din mors 50-års fødselsdag kan du lave den stor og eksklusiv. Er det til din nabos søns studenterfest, kan du lave den lidt mindre og mere prisvenlig. Du kan enten købe gavekurven en færdiglavet, eller du kan lave den selv.

 

Oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver kan være en perfekt gaveide, hvis du er i tvivl om hvad du skal give. Samtidig elsker de fleste mennesker en god oplevelse, store som små. Oplevelsesgaver er ligeledes en alsidig gave, som kan gives til alle typer modtagere og anledninger. Skal du f.eks. finde en bryllupsdagsgave til konen, kan et weekendophold i en storby i Europa være et fremragende valg. Er det en 18 års fødselsdagsgave du skal finde, kan du give et gavekort til et faldskærmsudspring. Fylder din fætters søn år og skal have en fødselsdagsgave, kan et gavekort på en biograftur for 2 være en udmærket gaveide. Oplevelsesgaver kommer i mange varianter og størrelser, og det er stort set kun fantasien der sætter grænser.

 

En dekoration til hjemmet

Hvis du er helt tom for gaveideer, går du aldrig galt i byen med en dekoration til hjemmet. De kan bruges til alt fra jubilæumsgaver til værtindegaver. Dertil kommer de i alle forskellige prisklasser. Helt fra 50 kr. og op til 1000 kr.+. Dekorationer til hjemmet kan være alt fra en flot lille vase, til en dekorativ træfigur. Hvis du er den kreative type, kan du endda lave dem selv. Det kan være alt fra en hjemmelavet drømmefanger til et maleri du har malet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi bruger Akismet for at reducere spam. Lær hvordan dine kommentar-data behandles.